Burgery

Termin
21.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.02.2019, 17:00
Termin zakończenia 21.02.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 6
Zakończenie zapisów 21.02.2019, 23:00
Cena za osobę 220,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Lubimy burgery, uwielbiamy wołowinę.

Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie dobrego burgera.
Na warsztatach kulinarnych 
z Maciejem Ostrowskim okaże się jednak, że prosta potrawa ma swoje sekrety. Zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda, która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem.

W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje.


MENU:
  • Burger w maślanej bułce z dojrzewającej wołowiny, cheddar, domowy majonez, bbq z chilli, chrupiąca sałata, cebula, piklowane ogórki.
  • Fish burger w bułce naszego wypieku , tzatzyki, sałata rzymska, marynowany pomidor.
  • Wegański burger z pieczonych buraków z kminem i ziarnami, hummus i pieczona papryka.
  • Burger z polikami wołowymi, konfiturą z białej cebuli, sosem musztardowym, roszponką i prażoną cebulą



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
220,00 zł / os 6