Burgery

Termin
21.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 21.02.2019, 17:00
Termin zakończenia 21.02.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 6
Zakończenie zapisów 21.02.2019, 23:00
Cena za osobę 220,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Lubimy burgery, uwielbiamy wołowinę.

Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie dobrego burgera.
Na warsztatach kulinarnych 
z Maciejem Ostrowskim okaże się jednak, że prosta potrawa ma swoje sekrety. Zrobienie samodzielnie całego burgera od bułki po sos to frajda, która procentuje dodatkowo przepysznym posiłkiem.

W trakcie zajęć upieczemy burgerową bułkę, poznamy fantastyczne przepisy na sosy i rozmaite pomysły na ich wariacje.


MENU:
  • Burger w maślanej bułce z dojrzewającej wołowiny, cheddar, domowy majonez, bbq z chilli, chrupiąca sałata, cebula, piklowane ogórki.
  • Fish burger w bułce naszego wypieku , tzatzyki, sałata rzymska, marynowany pomidor.
  • Wegański burger z pieczonych buraków z kminem i ziarnami, hummus i pieczona papryka.
  • Burger z polikami wołowymi, konfiturą z białej cebuli, sosem musztardowym, roszponką i prażoną cebulą



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
220,00 zł / os 6