Owoce morza
Termin
22.11
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
260,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 22.11.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 22.11.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 20.08.2017, 10:00 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 16 |
Zakończenie zapisów | 22.11.2017, 17:00 |
Cena za osobę | 260,00 zł / os |
Kolacja z tematem przewodnim „Owoce morza”
Z Arkadiuszem Dziakowskim przygotujemy - ostrygi, krewetki, przegrzebki i inne żyjątka z głębin na zimno, gorąco.
MENU:
- ostrygi z salsą cytrusową
- shrimp bisk (krem z krewetek)
- krewetki z ośmiornicą kolędrą mango i Ananasem
- przegrzebki z winem i żelem z malin
Arkadiusz Dziakowski szef kuchni Malarska 25 nagradzany samouk Lubi adrenalinę – równie chętnie bierze udział w stresujących zawodach kucharzy, jak i skokach ze spadochronem. Kocha gotować i nie boi się ani wyzwań, ani łączenia smaków. Poszerza swoje kulinarne horyzonty w każdym możliwym miejscu i o każdej porze. Gotuje od zawsze i z pasji uczynił sposób na życie. Zapamiętajcie jego nazwisko – jeszcze nieraz o nim usłyszymy.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!