Owoce morza

Termin
22.11
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
260,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 22.11.2017, 17:00
Termin zakończenia 22.11.2017, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 20.08.2017, 10:00
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 16
Zakończenie zapisów 22.11.2017, 17:00
Cena za osobę 260,00 zł / os
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły





Kolacja z tematem przewodnim „Owoce morza” 
Arkadiuszem Dziakowskim przygotujemy - ostrygi, krewetki, przegrzebki i inne żyjątka z głębin na zimno, gorąco.

MENU:
  • ostrygi z salsą cytrusową
  • shrimp bisk (krem z krewetek)
  • krewetki z ośmiornicą kolędrą mango i Ananasem
  • przegrzebki z winem i żelem z malin

Arkadiusz Dziakowski szef kuchni Malarska 25 nagradzany samouk Lubi adrenalinę – równie chętnie bierze udział w stresujących zawodach kucharzy, jak i skokach ze spadochronem. Kocha gotować i nie boi się ani wyzwań, ani łączenia smaków. Poszerza swoje kulinarne horyzonty w każdym możliwym miejscu i o każdej porze. Gotuje od zawsze i z pasji uczynił sposób na życie. Zapamiętajcie jego nazwisko – jeszcze nieraz o nim usłyszymy.


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
260,00 zł / os 16