PÓŁKOLONIE 2020

Termin
29.06
2020
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
300,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 29.06.2020, 11:00
Termin zakończenia 31.08.2020, 14:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 31.08.2020, 19:00
Cena za osobę 300,00 zł / os
Lokalizacja
W plenerze
Przytok Tennis Club
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


WARSZTATY KULINARNE W RAMACH PÓŁKOLONII NA ŚWIEŻYM POWIETRZU!

Zapraszamy na bezpieczne i smaczne półkolonie dla dzieci w wieku 7-13 lat, które odbywają się w plenerze - w Przytok Tennis Club (około 3 kilometry od Zielonej Góry).

W tym roku organizujemy łącznie 4 turnusy półkolonii:

I turnus 20 - 24. lipca: ZAKOŃCZONE.

II turnus 27 - 31. lipca 2020: ZAKOŃCZONE.

III turnus 17 - 21. sierpnia 2020: OSTATNIE WOLNE MIEJSCA - link do wydarzenia!

IV turnus 24 - 28. sierpnia 2020: WOLNE MIEJSCA - link do wydarzenia!


*** Nasze działania w związku z pandemią COVID-19
- Praca na świeżym powietrzu, w mniejszych grupach
- Częsta dezynfekcja blatów roboczych
- Częsta dezynfekcja rąk
- Praca w rękawiczkach

Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku od 7-13 lat na kulinarną podróż dookoła świata podczas wakacji letnich 2020.

Przy gotowaniu rozmawiamy również w języku angielskim, poznając zwroty związane z gotowaniem.

Dzień I:
Obiad: Nuggetsy z frytkami z warzyw

Podwieczorek: Muffiny czekoladowe

Dzień II:
Obiad: tortilla hiszpańska z chorizo i warzywami

Podwieczorek: Tarta na kruchym cieście z sezonowymi owocami

Dzień III:
Obiad: Spaghetti bolognese

Podwieczorek: placuszki z jabłkami

Dzień IV:
Obiad: Skrzydełka z kurczaka słodko-kwaśne w sezamie i pieczone ziemniaki

Podwieczorek: sticky rice

Dzień V:
Obiad: Pizza

Podwieczorek: Kremowy deser z owocami sezonowymi

Zadzwoń, by zapytać o szczegóły: +48 501 245 218
300,00 zł / os 12