PÓŁKOLONIE - turnus III

Termin
17.08
2020
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
300,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 17.08.2020, 11:00
Termin zakończenia 21.08.2020, 14:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 21.08.2020, 19:00
Cena za osobę 300,00 zł / os
Lokalizacja
W plenerze
Przytok Tennis Club
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


WARSZTATY KULINARNE W RAMACH PÓŁKOLONII NA ŚWIEŻYM POWIETRZU!
od 17 do 21. sierpnia 2020 w Przytok Tennis Club w Przytoku (3 km. od Zielonej Góry)


*** Nasze działania w związku z pandemią COVID-19
- Praca na świeżym powietrzu, w mniejszych grupach
- Częsta dezynfekcja blatów roboczych
- Częsta dezynfekcja rąk
- Praca w rękawiczkach

Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku od 7-13 lat na kulinarną podróż dookoła świata podczas wakacji letnich 2020.

Przy gotowaniu rozmawiamy również w języku angielskim, poznając zwroty związane z gotowaniem.


Dzień I
Obiad: Nuggetsy z frytkami z warzyw

Podwieczorek: Muffiny czekoladowe

Dzień II
Obiad: tortilla hiszpańska z chorizo i warzywami

Podwieczorek: Tarta na kruchym cieście z sezonowymi owocami

Dzień III
Obiad: Spaghetti bolognese

Podwieczorek: placuszki z jabłkami

Dzień IV
Obiad: Skrzydełka z kurczaka słodko-kwaśne w sezamie i pieczone ziemniaki

Podwieczorek: sticky rice

Dzień V
Obiad: Pizza

Podwieczorek: Kremowy deser z owocami sezonowymi

Zadzwoń, by zapytać o szczegóły: +48 501 245 218
300,00 zł / os 12