PÓŁKOLONIE - turnus III
Termin
17.08
2020
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
300,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 17.08.2020, 11:00 |
Termin zakończenia | 21.08.2020, 14:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 12 |
Wolnych miejsc: | 12 |
Zakończenie zapisów | 21.08.2020, 19:00 |
Cena za osobę | 300,00 zł / os |
Lokalizacja |
W plenerze
Przytok Tennis Club
|
WARSZTATY KULINARNE W RAMACH PÓŁKOLONII NA ŚWIEŻYM POWIETRZU!
od 17 do 21. sierpnia 2020 w Przytok Tennis Club w Przytoku (3 km. od Zielonej Góry)
*** Nasze działania w związku z pandemią COVID-19
- Praca na świeżym powietrzu, w mniejszych grupach
- Częsta dezynfekcja blatów roboczych
- Częsta dezynfekcja rąk
- Praca w rękawiczkach
Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku od 7-13 lat na kulinarną podróż dookoła świata podczas wakacji letnich 2020.
Przy gotowaniu rozmawiamy również w języku angielskim, poznając zwroty związane z gotowaniem.
Dzień I
Obiad: Nuggetsy z frytkami z warzyw
Podwieczorek: Muffiny czekoladowe
Dzień II
Obiad: tortilla hiszpańska z chorizo i warzywami
Podwieczorek: Tarta na kruchym cieście z sezonowymi owocami
Dzień III
Obiad: Spaghetti bolognese
Podwieczorek: placuszki z jabłkami
Dzień IV
Obiad: Skrzydełka z kurczaka słodko-kwaśne w sezamie i pieczone ziemniaki
Podwieczorek: sticky rice
Dzień V
Obiad: Pizza
Podwieczorek: Kremowy deser z owocami sezonowymi
Zadzwoń, by zapytać o szczegóły: +48 501 245 218