Przygotuj sobie Wielkanoc

Termin
24.07
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
150,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 24.07.2017, 17:00
Termin zakończenia 24.07.2017, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 10.05.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 18
Zakończenie zapisów 24.07.2017, 15:00
Cena za osobę 150,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Wspólnie z Jarkiem i Magdą z Salcum-Fixum przygotujemy koszyk Wielkanocnych przysmaków z najlepszą, najsmaczniejszą własnoręcznie wykonaną białą kiełbasą, pasztetem z kaczki i ćwikłą z chrzanem. Z wyrobów wysokiej jakości mięsa z SALCUM FIXUM korzystają najlepsze restauracje w mieście tj Krośnieńska 12 i Żabi Dwór Nie przeoczcie takiego fajnego warsztatu!

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
150,00 zł / os 18