Przygotuj sobie Wielkanoc
Termin
24.07
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
150,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 24.07.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 24.07.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 10.05.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 18 |
Zakończenie zapisów | 24.07.2017, 15:00 |
Cena za osobę | 150,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Wspólnie z Jarkiem i Magdą z Salcum-Fixum przygotujemy koszyk Wielkanocnych przysmaków z najlepszą, najsmaczniejszą własnoręcznie wykonaną białą kiełbasą, pasztetem z kaczki i ćwikłą z chrzanem. Z wyrobów wysokiej jakości mięsa z SALCUM FIXUM korzystają najlepsze restauracje w mieście tj Krośnieńska 12 i Żabi Dwór Nie przeoczcie takiego fajnego warsztatu!
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!