Roślinna kuchnia Iny Rybarczyk

Termin
10.10
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 10.10.2019, 17:00
Termin zakończenia 10.10.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 2
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 10.10.2019, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Ina Rybarczyk to fascynatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru, w której zdrowie i smak idą ze sobą w parze.

Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, 
a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi.

Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze.

Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. autorka książek "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków cztery pory roku".


MENU:

  • Pasta kanapkowa z batata i orzechów włoskich podana z chlebkiem skandynawskim
  • Orientalny krem marchewkowy
  • Pieczona pietruszka z komosą ryżową, pistacjami i ziołami
  • Zapiekana kasza jaglana z warzywami pod serem z ciecierzycy
  • Wegańska carbonara z dynią
  • Owsiane naleśniki z pesto buraczanym 
  • Jaglana tarta chałwowa z granatem i gorzką czekoladą
  • Kawowo-czekoladowy pudding chia z karmelizowaną gruszką

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os