Sezon na Jakubiaka

Termin
02.10
2020
Godzina
18:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
395,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 02.10.2020, 18:00
Termin zakończenia 02.10.2020, 21:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 11
Wolnych miejsc: 11
Zakończenie zapisów 02.10.2020, 23:00
Cena za osobę 395,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Wszystkich amatorów gotowania zapraszamy do nas!

Gościem specjalnym będzie Tomasz Jakubiak.
Kucharz i dziennikarz kulinarny. O jedzeniu – swojej największej miłości i pasji – może mówić godzinami.


Warsztaty będą się składać z części teoretycznej, praktycznej i wspólnej degustacji.

Nauczymy się podstawowych technik gotowania, przy okazji zdradzimy kulinarne sztuczki!



Warsztaty kierujemy do szerokiego kręgu amatorów gotowania, niezależnie od poziomu zaawansowania każdy wyniesie z nich coś dla siebie.


Menu:

- Pieczone bakłażany z mietą/ smażona feta w ryżu jaśminowym/
- Sałatka z granatów i pomidorków
- Chrupiące skrzydełka / taski BBQ/ sos serowy
- Kopytka/ ragout z ogonów wołowych
- Ravioli z żółtkiem/ smażony szpinak z ricottą/ cytrusowa rukola/masło bekonowe



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
395,00 zł / os 11