Sezonowe a'la włoskie

Termin
18.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 18.10.2017, 17:00
Termin zakończenia 18.10.2017, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 13.08.2017
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 16
Zakończenie zapisów 18.10.2017, 17:00
Cena za osobę 180,00 zł / os
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Alicja Rokicka z Wegan Nerd fantastycznie łączy smaki i jest niezwykle inspirująca. Wymyśla dania, które przyprawiają o zawrót głowy, spróbujcie tych banalnie prostych i szybkich przepisów na jesienny obiad. To powiew świeżości w tradycyjnej kuchni i wielki ukłon w stronę sezonowych warzyw, wśród których dominują obecnie buraki, dynia, szpinak i jarmuż.

MENU:
Sezonowe a'la włoskie
  • zupa z jarmużem toskańskim i fasolą
  • ravioli z dynią z szałwią
  • focaccia z figami i grzybami
  • panna cotta z karmelizowaną gruszką

Alicja Rokicka z Wegan Nerd o sobie: 
"Na dietę wegetariańską przeszłam jako czternastolatka i właśnie wtedy zaczęłam gotować - głównie po to, aby udowodnić rodzinie, że wytrwam w swoim postanowieniu. Udało się! W dorosłym życiu wybrałam weganizm - dietę całkowicie eliminującą produkty odzwierzęce - i dziś już nie wyobrażam sobie innego stylu życia.


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
180,00 zł / os 16