Sezonowe a'la włoskie
Termin
18.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 18.10.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 18.10.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 13.08.2017 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 16 |
Zakończenie zapisów | 18.10.2017, 17:00 |
Cena za osobę | 180,00 zł / os |
Alicja Rokicka z Wegan Nerd fantastycznie łączy smaki i jest niezwykle inspirująca. Wymyśla dania, które przyprawiają o zawrót głowy, spróbujcie tych banalnie prostych i szybkich przepisów na jesienny obiad. To powiew świeżości w tradycyjnej kuchni i wielki ukłon w stronę sezonowych warzyw, wśród których dominują obecnie buraki, dynia, szpinak i jarmuż.
MENU:
Sezonowe a'la włoskie
- zupa z jarmużem toskańskim i fasolą
- ravioli z dynią z szałwią
- focaccia z figami i grzybami
- panna cotta z karmelizowaną gruszką
Alicja Rokicka z Wegan Nerd o sobie:
"Na dietę wegetariańską przeszłam jako czternastolatka i właśnie wtedy zaczęłam gotować - głównie po to, aby udowodnić rodzinie, że wytrwam w swoim postanowieniu. Udało się! W dorosłym życiu wybrałam weganizm - dietę całkowicie eliminującą produkty odzwierzęce - i dziś już nie wyobrażam sobie innego stylu życia.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!