Słodkie Święta WEGE

Termin
05.12
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 05.12.2019, 17:00
Termin zakończenia 05.12.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 7
Zakończenie zapisów 05.12.2019, 18:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


"Świat oszalał na punkcie wegańskich ciast i deserów. Zamiast sięgać po tradycyjne wypieki, sięga po alternatywne źródła słodkiego smaku."

Słodki smak wegańskich Świąt to przepyszne ciasta, a wszystko to oczywiście bez masła, sera, jajek i mleka.

Menu:

1. Makowe serniczki jaglane z makiem i skórką pomarańczową

2. Brownie z batatem i karmelem daktylowo-orzechowym
3. Jaglana tarta orzechowa bakaliami
4. Lekki makowiec z jabłkiem i sosem pomarańczowym
5. Ciasto marchewkowe z kremem orzechowym z ciecierzycy
6. Wilgotny piernik bananowy
7. Pierniczki z ciecierzycy z masłem orzechowym
8. Piernikowe trufle czekoladowe z awokado


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 7