Słodkie zakończenie roku szkolnego

Termin
25.06
2021
Godzina
16:30
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 25.06.2021, 16:30
Termin zakończenia 25.06.2021, 18:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 11
Wolnych miejsc: 11
Zakończenie zapisów 25.06.2021, 22:00
Cena za osobę 100,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Wspólne przygotowywanie posiłków uczy gotowania, rozwija wyobraźnię i doskonale integruje grupę.

Zobacz jak twoja pociecha staje się profesjonalnym kucharzem.
Wspieraj swoje dziecko w dążeniu do samodzielności. 


Menu:

1. Pudding z kaszy jaglanej z białą czekoladą, chrupiącym spodem i malinami

Zosia wysłał(a) 10 czerwca o 09:05
2. Delikatny krem śmietankowy, lemon curd i mini beziki
Zosia wysłał(a) 10 czerwca o 09:05
3. Domowe lody waniliowe, czekoladowe i truskawkowe


Potrawy przygotowane przez dzieci w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji dzieci sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
100,00 zł / os 11