Smaki Gruzji 2

Termin
05.02
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
160,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 05.02.2018, 17:00
Termin zakończenia 05.02.2018, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 06.02.2018, 14:00
Cena za osobę 160,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Gruzja jest jednym z tych miejsc, które z powodzeniem można nazwać rajem na ziemi, a ten kto choć raz ją odwiedzi – będzie chciał tam wrócić. Jeśli chcesz doświadczyć smaków Gruzji, nie szukaj modnych restauracji daj się ponieść przygodzie i gotuj z nami w studiu z Tamuną Kiladze, która zaprosi Was do wspólnego przygotowania chaczapuri, pchali, chinkali, lobio i jeszcze innych potraw. Nie wiecie, co to jest? Zapraszamy na warsztaty.
 
Co przygotujemy? 
 
Same gruzińskie specjały m.in.: 
- chaczapuri
- pchali
- chinkali
- lobio
 
Tamuna pięknie opowiada i przybliży swój kraj, jego zwyczaje i potrawy.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
160,00 zł / os 20