Kilka sposobów na pieczarkę

Termin
20.04
2021
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 20.04.2021, 17:00
Termin zakończenia 20.04.2021, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 20.04.2021, 23:00
Cena za osobę 250,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Szukasz co można zrobić z pieczarek?

Być może pieczarki nie kojarzą się jako składnik wykwintnych dań, ale ich połączenia smaków zadziwiają prostotą, a jednocześnie kulinarnym kunsztem.

Szef kuchni Tomasz Tomiuk proponuje:


 

MENU:

  1. Przystawka: Nadziewane pieczarki (zamknięte) z farszem z ciecierzycy, jogurtem z kolendrą. Pasta z palonego bakłażana i sałata z vinegret.
  2. Zupa: Flaki z boczniaków z chilli, imbirem i gałką muszkatałową.
  3. Danie główne: Burger Portobello z salsą z pomidorów i pieczonej papryki z domowym sosem BBQ.
  4. Deser: Pana cotta grzybowo – waniliowa, słony karmel z whisky i kawą. Mrożone owoce leśne.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
250,00 zł / os 9