Tapinder Sharma - Streetfood z indyjskich ulic

Termin
27.02
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
330,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 27.02.2024, 17:00
Termin zakończenia 27.02.2024, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 11
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 27.02.2024, 23:00
Cena za osobę 330,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Zapraszam Was wszystkich na moje warsztaty na których poza “Cook” jest przede wszystkim dużo “Smile”!

Jestem Polakiem. Dumnym Warszawiakiem! Ale urodziłem się hindusem i moje kubki smakowe pozostały wierne właśnie głównie tej naturze.

Jestem właścicielem indyjskich restauracji GANESH już od ponad 12 lat.

Tworzę nowe połączenia i smaki. Teraz swoją pasją i wiedzą postanowiłem dzielić się z Wami.

U mnie zawsze smaki są intensywne i mocno doprawione bo hinduski język często musi być mocno wypalony przez ostre chilli!

Smacznego!



MENU:


VEG SAMOSA - kultowe pierożki z ziemniaczanym farszem
PUDINA CHUTNEY - miętowowo-kolendrowy dip do przekąsek
CHOLE KULCHA - smażony pszenny placek podawany z aromatyczną “sałatką” z
cieciorki gotowaną w herbacie
RAJMA BURGER - wege burgery z ulic Bombaju
SABUDANA KHEER - aromatyczny deser z tapioki prosto z Gujratu
MASALA CHAI czyli klasyczna herbata parzona na mleku


  

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
330,00 zł / os 10