Tapinder Sharma - Streetfood z indyjskich ulic

Termin
27.02
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
330,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 27.02.2024, 17:00 |
Termin zakończenia | 27.02.2024, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 11 |
Wolnych miejsc: | 10 |
Zakończenie zapisów | 27.02.2024, 23:00 |
Cena za osobę | 330,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Zapraszam Was wszystkich na moje warsztaty na których poza “Cook” jest przede wszystkim dużo “Smile”!
Jestem Polakiem. Dumnym Warszawiakiem! Ale urodziłem się hindusem i moje kubki smakowe pozostały wierne właśnie głównie tej naturze.
Jestem właścicielem indyjskich restauracji GANESH już od ponad 12 lat.
Tworzę nowe połączenia i smaki. Teraz swoją pasją i wiedzą postanowiłem dzielić się z Wami.
U mnie zawsze smaki są intensywne i mocno doprawione bo hinduski język często musi być mocno wypalony przez ostre chilli!
Jestem Polakiem. Dumnym Warszawiakiem! Ale urodziłem się hindusem i moje kubki smakowe pozostały wierne właśnie głównie tej naturze.
Jestem właścicielem indyjskich restauracji GANESH już od ponad 12 lat.
Tworzę nowe połączenia i smaki. Teraz swoją pasją i wiedzą postanowiłem dzielić się z Wami.
U mnie zawsze smaki są intensywne i mocno doprawione bo hinduski język często musi być mocno wypalony przez ostre chilli!
Smacznego!
MENU:
●VEG SAMOSA - kultowe pierożki z ziemniaczanym farszem
● PUDINA CHUTNEY - miętowowo-kolendrowy dip do przekąsek
● CHOLE KULCHA - smażony pszenny placek podawany z aromatyczną “sałatką” z
cieciorki gotowaną w herbacie
● RAJMA BURGER - wege burgery z ulic Bombaju
● SABUDANA KHEER - aromatyczny deser z tapioki prosto z Gujratu
● MASALA CHAI czyli klasyczna herbata parzona na mleku
● PUDINA CHUTNEY - miętowowo-kolendrowy dip do przekąsek
● CHOLE KULCHA - smażony pszenny placek podawany z aromatyczną “sałatką” z
cieciorki gotowaną w herbacie
● RAJMA BURGER - wege burgery z ulic Bombaju
● SABUDANA KHEER - aromatyczny deser z tapioki prosto z Gujratu
● MASALA CHAI czyli klasyczna herbata parzona na mleku
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506