Street Food

Termin
05.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 05.02.2019, 17:00
Termin zakończenia 05.02.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 7
Zakończenie zapisów 05.02.2019, 23:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Spacerując ulicami na każdym kroku można znaleźć coś do zjedzenia.
Można wybierać dania na ciepło, przekąski, coś słodkiego, lody, napoje i całe mnóstwo innych smakołyków

Uliczna kuchnia jest bardzo powszechnie spotykana,
Michał Orłowski zaprosi nas do swojego stoiska pachnącego ostrymi przyprawami
gdzie znajdziemy wspaniałe perełki, podawane przez fantastycznego kucharza.




Menu:
  1. Quesadilla z kurczakiem, serem mimolette, jalapeño i salsa mango.
  2. Wingsy z kurczaka w pikantnej, chrupiacej panierce z sosem bbq.
  3. Chorizo Hot Dog z pomidorowym concasse, jajkiem sadzonym i aioli. 

 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 7