Sushi
Termin
04.09
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
200,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 04.09.2020, 17:00 |
Termin zakończenia | 04.09.2020, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 14 |
Wolnych miejsc: | 14 |
Zakończenie zapisów | 04.09.2020, 19:00 |
Cena za osobę | 200,00 zł / os |
Lokalizacja |
W plenerze
Przytok Tennis Club
|
Są tu jacyś wielbiciele SUSHI?
Tego jeszcze nie było: warsztat SUSHI z Michałem Przybyszem w plenerze!
Specjalnie dla miłośników kuchni japońskiej oraz tych, którzy chcieliby poznać nowe smaki proponujemy spotkanie z Michałem.
Wydarzenie w formie pokazu z czynnym udziałem uczestników. Kręcimy i jemy rolki bez końca, aż uznacie że jesteście syci!
Michał Przybysz sushi szef Sendai Sushi od wielu lat związany z branżą gastronomiczną. W Akademii Kurta Schellera poznał kuchnię fusion a pod okiem Jeana Bosa nowoczesną kuchnię molekularną. Kuchnią japońską zaczął się bliżej interesować ponad 10 lat temu. Na własną rękę zgłębiał jej tajniki, spełniając przy okazji marzenie o podróży do Japonii. Kreatywny sushi master, prawdziwy pasjonat, twórca Sendai Sushi – renomowanej restauracji sushi przy ul. Piotrkowskiej w Łodzi.
Warsztaty poprowadzi na rybach:
- Łosoś
- Tuńczyk
- Krewetka surowa 16/20
- krewetka ebi 5L
Pokaz przygotowywania sushi: nigiri, hosomaki, futomaki, uramaki.
Degustacja
Tego jeszcze nie było: warsztat SUSHI z Michałem Przybyszem w plenerze!
Specjalnie dla miłośników kuchni japońskiej oraz tych, którzy chcieliby poznać nowe smaki proponujemy spotkanie z Michałem.
Wydarzenie w formie pokazu z czynnym udziałem uczestników. Kręcimy i jemy rolki bez końca, aż uznacie że jesteście syci!
Michał Przybysz sushi szef Sendai Sushi od wielu lat związany z branżą gastronomiczną. W Akademii Kurta Schellera poznał kuchnię fusion a pod okiem Jeana Bosa nowoczesną kuchnię molekularną. Kuchnią japońską zaczął się bliżej interesować ponad 10 lat temu. Na własną rękę zgłębiał jej tajniki, spełniając przy okazji marzenie o podróży do Japonii. Kreatywny sushi master, prawdziwy pasjonat, twórca Sendai Sushi – renomowanej restauracji sushi przy ul. Piotrkowskiej w Łodzi.
Warsztaty poprowadzi na rybach:
- Łosoś
- Tuńczyk
- Krewetka surowa 16/20
- krewetka ebi 5L
Pokaz przygotowywania sushi: nigiri, hosomaki, futomaki, uramaki.
Degustacja
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506