Warsztat świętego Mikołaja

Termin
06.12
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
130,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 06.12.2024, 17:00
Termin zakończenia 06.12.2024, 19:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 13
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 06.12.2024, 23:00
Cena za osobę 130,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Czymże byłyby święta Bożego Narodzenia bez cudownie ozdobionych przez dzieci pierników świątecznych? Z pewnością nie tym samym :) 
 
Aby tradycji stało się zadość  proponujemy wspólne wypiekanie pierników i nie tylko. Będzie unosił się cudowny, korzenny, świąteczny zapach. Świąteczne odliczanie czas zacząć... 

Warsztat kulinarny przeznaczony dla dzieci od 8 lat. 
 

Menu:
1) Najlepszy makowiec 
2) Alpejskie pierniczki z czekoladą 
3) Klasyczne pierniczki dekorowane lukrem królewskim
 

 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
130,00 zł / os 9