Tajski street food
Termin
24.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 24.10.2017, 17:00 |
Termin zakończenia | 24.10.2017, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 20.08.2017, 10:00 |
Ilość miejsc | 16 |
Wolnych miejsc: | 16 |
Zakończenie zapisów | 24.10.2017, 17:00 |
Cena za osobę | 180,00 zł / os |
Wyruszmy w podróż po Tajlandii z Manuelą Gołąb!
Ulice Bangkoku pełne są aromatycznych potraw i unikalnych smaków. Ich różnorodność i szeroki wybór sprawiają, że można się zgubić i pominąć te najciekawsze. Dlatego warto mieć przewodnika, człowieka, który zna tajski street food jak własną kieszeń.
MENU:
- Pad Thai z krewetkami z tamaryndowcem
- Tajski krem z dyni z imbirem i pomarańczami
- Tajskie czerwone curry z kurczakiem i trawą cytrynową
- Ryż smażony po tajsku z sosem rybnym, marchewką i porem
- Naleśniki kokosowe z kremem kokosowym i mango
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!