Tajski street food

Termin
24.10
2017
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 24.10.2017, 17:00
Termin zakończenia 24.10.2017, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 20.08.2017, 10:00
Ilość miejsc 16
Wolnych miejsc: 16
Zakończenie zapisów 24.10.2017, 17:00
Cena za osobę 180,00 zł / os
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły





Wyruszmy w podróż po Tajlandii z Manuelą Gołąb!
Ulice Bangkoku pełne są aromatycznych potraw i unikalnych smaków. Ich różnorodność i szeroki wybór sprawiają, że można się zgubić i pominąć te najciekawsze. Dlatego warto mieć przewodnika, człowieka, który zna tajski street food jak własną kieszeń.

MENU:

  • Pad Thai z krewetkami z tamaryndowcem
  • Tajski krem z dyni z imbirem i pomarańczami
  • Tajskie czerwone curry z kurczakiem i trawą cytrynową
  • Ryż smażony po tajsku z sosem rybnym, marchewką i porem
  • Naleśniki kokosowe z kremem kokosowym i mango

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! 
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy 
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info: 
501 245 218
506 048 506


ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
180,00 zł / os 16