Tortownia
Termin
23.11
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
350,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 23.11.2020, 17:00 |
Termin zakończenia | 23.11.2020, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 12 |
Wolnych miejsc: | 11 |
Zakończenie zapisów | 23.11.2020, 23:00 |
Cena za osobę | 350,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Chcesz być na czasie i przygotować pyszny tort dekorowany w najnowszym stylu?
Na warsztatach dowiesz się jak wykonać tort w kremie ze słodką figurką z masy cukrowej, z ręcznie robionymi dekoracjami.
Katarzyna Grzegorek z Dessert First Pracownia Cukiernicza zaprasza!
Wilgotne czekoladowe ciasto, mus czekoladowy z tonką, wiśnie. Obłożenie tortu kremem maślanym z białą czekoladą.
Na warsztatach nauczysz się jak:
- poprawnie wykonać równy tort
- technik obkładania kremem
- jak bez użycia specjalistycznych narzędzi wykonać figurkę i dekoracje.
- pracujemy na gotowym juz biszkopcie
- używamy wyłącznie prawdziwego masła i śmietany, wyśmienitej belgijskiej i francuskiej czekolady. Wszystkie smaki i armaty pochodzą z natury.
- technik obkładania kremem
- jak bez użycia specjalistycznych narzędzi wykonać figurkę i dekoracje.
- pracujemy na gotowym juz biszkopcie
- używamy wyłącznie prawdziwego masła i śmietany, wyśmienitej belgijskiej i francuskiej czekolady. Wszystkie smaki i armaty pochodzą z natury.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506