Tortownia

Termin
23.11
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
350,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 23.11.2020, 17:00
Termin zakończenia 23.11.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 23.11.2020, 23:00
Cena za osobę 350,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra



Chcesz być na czasie i przygotować pyszny tort dekorowany w najnowszym stylu?

Na warsztatach dowiesz się jak wykonać tort w kremie ze słodką figurką z masy cukrowej, z ręcznie robionymi dekoracjami.

Katarzyna Grzegorek z Dessert First Pracownia Cukiernicza zaprasza!

Wilgotne czekoladowe ciasto, mus czekoladowy z tonką, wiśnie. Obłożenie tortu kremem maślanym z białą czekoladą.
 
 
Na warsztatach nauczysz się jak:
- poprawnie wykonać równy tort
- technik obkładania kremem
- jak bez użycia specjalistycznych narzędzi wykonać figurkę i dekoracje.
- pracujemy na gotowym juz biszkopcie
- używamy wyłącznie prawdziwego masła i śmietany, wyśmienitej belgijskiej i francuskiej czekolady. Wszystkie smaki i armaty pochodzą z natury.




Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
350,00 zł / os 12