Torty i monoporcje

Termin
27.11
2025
Godzina
09:00
Czas trwania
8 godz.
Cena warsztatów
990,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 27.11.2025, 09:00
Termin zakończenia 27.11.2025, 17:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 6
Wolnych miejsc: 5
Zakończenie zapisów 27.11.2025, 23:50
Cena za osobę 990,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra


Alicja Atmin KOLOROWA BABECZKA zaprasza:

Zapraszam na intensywne szkolenie cukiernicze w kameralnej, 8-osobowej grupie!

Stworzymy razem trzy wyjątkowe smaki tortów oraz monoporcje o perfekcyjnym wykończeniu.

Podczas ośmiu godzin praktycznych zajęć nauczę Cię m.in.:

  • pracy z pistoletem natryskowym i tworzenia efektu zamszu,
  • przygotowywania musów, insertów i glazur,
  • komponowania smaków i estetycznego wykończenia deserów.

To szkolenie to pełna dawka wiedzy, praktyki i inspiracji — idealne dla osób, które chcą wejść na wyższy poziom cukiernictwa.

Podczas warsztatów nie tylko poznasz profesjonalne techniki, ale również odkryjesz, jak tworzyć desery, które zachwycą smakiem i wyglądem. To doskonała okazja, by spędzić dzień wśród pasjonatów cukiernictwa, wymienić doświadczenia i zyskać pewność w pracy z nowoczesnymi metodami dekoracji.


Dodatkowe informacje:

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera.

** Do dyspozycji uczestników dostępne są sprzęty kuchenne i fartuchy.

*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztaty mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. Rezerwacja miejsca odbywa się wyłącznie poprzez zakup biletu.

Nie czekaj — liczba miejsc jest ograniczona. Jeśli marzysz o tym, by Twoje torty i desery wyglądały jak z najlepszych cukierni, to szkolenie jest właśnie dla Ciebie!

Informacje: 501 245 218

990,00 zł / os 5