Walentynkowe gotowanie

Termin
17.02
2018
Godzina
15:00
Czas trwania
4 godz.
Cena warsztatów
260,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 17.02.2018, 15:00
Termin zakończenia 17.02.2018, 19:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 17.02.2018, 15:00
Cena za osobę 260,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Romantyczna kolacja w studyjnym zaciszu to doskonały sposób na spędzenie Dnia Zakochanych we dwoje. Pomożemy przygotować dania, które rozpieszczą niejedne zmysły. Czas na kolację pełną afrodyzjaków, smaczną, wyjątkową i niepowtarzalną!
Gotujemy w parach.
 
Menu:
  • ostrygi z salsą z mango i mięty
  • przegrzebki z białą czekoladą, oliwą bazyliową i pianą z mleka
  • comber jagnięcy z sosem z pikantnej czekolady ze słodką 
  • marchewką, ogórkiem miętowym i kwaśną gruszką.
  • fermentowana gruszka w miodzie z sosem angielskim i czarną 
  • kruszonką
  • do kolacji podamy wino

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
260,00 zł / os 20