Wegańska Kuchnia Nowopolska
Termin
11.12
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 11.12.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 11.12.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 9 |
Wolnych miejsc: | 8 |
Zakończenie zapisów | 11.12.2019, 18:00 |
Cena za osobę | 210,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Zabiorę Was do kuchni znanej z dzieciństwa w dobrze znane nam zapachy i formy. Do kuchni niczym nie różniącej się od tradycyjnej kuchni domowej z małym - wielkim wyjątkiem.
W naszej kuchni używać będziemy wyłącznie roślinnych produktów.
Taka kuchnia po wegańśku!
- pokażę Wam jak zrobić z jednego składnika wegańską śmietanę
- jak przygotować chrupiącego "schabowego"
- zrobimy roladę śląską z kluskami śląskimi
- pierogi ruskie, których farsz smakuje lepiej od wszystkich
- kaszankę z cebulką
- sałatka ziemniaczana
Prowadzenie: Aleksandra Czaplicka z Sufeat.
W naszej kuchni używać będziemy wyłącznie roślinnych produktów.
Taka kuchnia po wegańśku!
- pokażę Wam jak zrobić z jednego składnika wegańską śmietanę
- jak przygotować chrupiącego "schabowego"
- zrobimy roladę śląską z kluskami śląskimi
- pierogi ruskie, których farsz smakuje lepiej od wszystkich
- kaszankę z cebulką
- sałatka ziemniaczana
Prowadzenie: Aleksandra Czaplicka z Sufeat.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506