Wegańska kuchnia włoska

Termin
18.02
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 18.02.2020, 17:00
Termin zakończenia 18.02.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 8
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 18.02.2020, 23:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Ina Rybarczyk to fascynatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru, w której zdrowie i smak idą ze sobą w parze.

Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, 
a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi.

Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze.

Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. autorka książek "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków cztery pory roku".


MENU:


  • Caponata podana z Farinatą czyli wegańskim plackiem z ciecierzycy
  • Toskańska zupa z fasoli i cukinii
  • Pizza z kaszy jaglanej z domowym sosem pomidorowym i warzywami
  • Pizza bianca z ziemniakami, sosem śmietanowym i nutą rozmarynu 
  • Risotto cytrynowe z zielonym groszkiem 
  • Gnocci z batatów z pesto bazyliowym 
  • Wegańska Panna Cotta z sosem malinowym 
  • Panforte di Siena czyli słodka włoska słodycz z mnóstwem bakalii

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os