Wegańskie afrodyzjaki

Termin
24.05
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 24.05.2020, 17:00
Termin zakończenia 24.05.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 5
Zakończenie zapisów 24.05.2020, 23:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Chciecie poznać dużo dań rozgrzewających serce i duszę?
Będzie o przyprawach typowych dla kuchni wegańskiej oraz o składnikach, owocach, warzywach, które korzystnie wpływają na nasze ciało i zmysły.
Na warsztacie pracujemy w grupach dwuosobowych, więc można wziąć udział w parze lub osobno.


MENU:


  • Kotleciki z kaszy gryczanej, boczniaków z chilli
  • gulasz z buraka z soczewicą
  • seler pieczony w panierce
  • krem z batatów i marchewki z imbirem
  • sałatka z selera naciowego i ananasa
  • pankejki bananowe z cynamonem
  • brownie mocno czekoladowe





Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 5