Wege jest trendy

Termin
31.07
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
199,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 31.07.2020, 17:00
Termin zakończenia 31.07.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 10
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 31.07.2020, 18:00
Cena za osobę 199,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
W plenerze
Przytok Tennis Club
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Cykl spotkań "Kuchnia roślinna" trwa. Tym razem Ina Rybarczyk zaprezentuje potrawy, które z powodzeniem mogą królować na letnim stole.

Autorka bloga truetastehunters.com. Fascynatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru, w której zdrowie i smak idą ze sobą w parze. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi.


MENU:

  • Krem z zielonego groszku
  • Spring rollsy z warzywami i orientalnym sosem
  • Tabbouleh z komosy ryżowej z bobem
  • Bliny gryczane z cukinią i musem z awokado
  • Warzywne curry z bobem -Makaron z sosem śmietanowym, zielonym groszkiem i miętą
  • Kasza jaglana z brzoskwiniami i listkami smażonej szałwii
 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
199,00 zł / os 10