Włoska Lasagne
Termin
07.02
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 07.02.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 07.02.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 13.08.2017 |
Ilość miejsc | 12 |
Wolnych miejsc: | 5 |
Zakończenie zapisów | 07.02.2019, 23:00 |
Cena za osobę | 195,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lasagne – sycące, aromatyczne i przede wszystkim pyszne.
Rodzaj makaronu w postaci dużych, prostokątnych płatów, a także danie przygotowywane na bazie tego makaronu.
Makaron jest uprzednio gotowany lub układany na sucho (gotowy, dostępny w sprzedaży) w prostokątnym naczyniu, na przemian z warstwami farszu. Następnie potrawa jest zapiekana. Farsz stanowią najczęściej warstwy sosu pomidorowego z mięsem, beszamelu i sera, układane do wyczerpania składników, chociaż zdarzają się przepisy na wersje wegetariańskie i na słodko. Danie podawane jest na gorąco. Potrawa ta pochodzi z Włoch
Dziś lasagne jest kojarzona z Włochami, zakochacie się we włoskich smakach do szaleństwa, nauczycie się też kilku sztuczek, które wykorzystacie we własnej kuchni.
MENU:
- Lasagne bolognese
- Lasagne spinaci
- Lasagne radicchio z salsiccia veneta
- Lasagne a"la fontina, pecorino, tartufo
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!
Rodzaj makaronu w postaci dużych, prostokątnych płatów, a także danie przygotowywane na bazie tego makaronu.
Makaron jest uprzednio gotowany lub układany na sucho (gotowy, dostępny w sprzedaży) w prostokątnym naczyniu, na przemian z warstwami farszu. Następnie potrawa jest zapiekana. Farsz stanowią najczęściej warstwy sosu pomidorowego z mięsem, beszamelu i sera, układane do wyczerpania składników, chociaż zdarzają się przepisy na wersje wegetariańskie i na słodko. Danie podawane jest na gorąco. Potrawa ta pochodzi z Włoch
Dziś lasagne jest kojarzona z Włochami, zakochacie się we włoskich smakach do szaleństwa, nauczycie się też kilku sztuczek, które wykorzystacie we własnej kuchni.
MENU:
- Lasagne bolognese
- Lasagne spinaci
- Lasagne radicchio z salsiccia veneta
- Lasagne a"la fontina, pecorino, tartufo
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
ZAPRASZAMY SERDECZNIE!