Wołowina i steki
Termin
25.11
2025
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
380,00
/ os.
Poziom trudności
| Termin rozpoczęcia | 25.11.2025, 17:00 |
| Termin zakończenia | 25.11.2025, 20:00 |
| Rozpoczęcie zapisów | 24.03.2017 |
| Ilość miejsc | 15 |
| Wolnych miejsc: | 12 |
| Zakończenie zapisów | 25.11.2025, 23:00 |
| Cena za osobę | 380,00 zł / os |
| Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
| Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Podstawy wiedzy o wołowinie.
niesamowite warsztaty w duchu Slow Food z poszukiwaczem smaków i szefem kuchni Maciej Ostrowski.
Będzie gotowanie, przyprawianie i... konsumowanie.
Szef kuchni Maciej udostępnił także wszystkie tajemnicze idealne steku oraz opowie o całkowitych niedocenianych wartościach wołowiny.
Zapraszamy na główną autorską Macieja Ostrowskiego.
Zapraszamy na główną autorską Macieja Ostrowskiego.
Menu:
- Tatar z polędwicy wołowej
- Burger wołowy w maślanej bułce, pikle, rzymska sałata, express BBQ, aioli tymiankowe
- Stek z antrykotu dojrzewającego, letnia sałatka, karmelizowane szalotki i grillowane ziemniaki
- Stek z polędwicy wołowej na risotto z grzybami, salsa z pomidorów malinowych, grillowany brokuł.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera! ** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania, które spożywają i zjedzą je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Szef kuchni z nami pyszne ravioli - szczegółowe włoskie pierożki formowane w różnych kształtach. Zrobiliśmy też szkolenie lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na zastosowanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchnie są w Lublinie i Warszawie. O kuchniach, które są wyposażone w inteligentny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się do smacznego szaleństwa, jego kuchnie są w Lublinie i Warszawie. O kuchniach, które są wyposażone w inteligentny werończyk, który można już zastosować. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład wchodzi produkty, produkty, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebranej liczby uczestników pomocniczych, można je znaleźć w formie użytkowej lub przeniesionej na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, numer telefonu.
Informacje:
501 245 218
506 048 506
