Wołowina i steki

Termin
04.03
2024
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
330,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 04.03.2024, 17:00
Termin zakończenia 04.03.2024, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 4
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 04.03.2024, 23:00
Cena za osobę 330,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 2
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły



NOWE MENU 2.0

Warsztat kulinarny dla tych z Państwa, którzy chcą poszerzyć wiedzę o wołowinie.
Będzie gotowanie, przyprawianie i... konsumowanie.
Chef Maciej zdradzi także wszystkie tajemnice idealnego steku oraz opowie o zupełnie niedocenianych walorach zdrowotnych wołowiny.

Zapraszamy na kuchnię autorską Macieja Ostrowskiego. 



Menu 2.0:
 
  • Carpaccio z polędwicy wołowej, konfitowane pomidorki z czosnkiem, ser dojrzewający, listki sałat, oliwa, kawior z octu jabłkowego z suszoną śliwką.
  • Stek z rostbeefu dojrzewającego na sucho, grillowane marynowane warzywa, ziemniaki pieczone z rozmarynem, aioli z zielonego pieprzem.
  • Polędwica wołowa z warzywami stir fry, sezam, szczypiorek.
  • Poliki wołowe w czerwonym winie, ziemniaczane puree, karmelizowane buraki w miodzie.


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
330,00 zł / os