Zosia&Julka
Termin
12.05
2018
Godzina
12:00
Czas trwania
3 godz.
Termin rozpoczęcia | 12.05.2018, 12:00 |
Termin zakończenia | 12.05.2018, 15:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 12.05.2018, 23:00 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Warsztat kulinarny dla dzieci. Przyjaźń zamiast rywalizacji!
Obie kochają gotowanie Zosia Zaborowska i Julka Cymbaluk.
GOTOWANIE W LUBUSKIM CENTRUM WINIARSTWA W ZABORZE!
Julka
Ma lat 11 i pochodzi z Wrocławia.
Uwielbia gotować krewetki, a na śniadania szykować omlety.
Sztukę gotowania opanowała do perfekcji, a uczyła się jej… sama.
Poza gotowaniem Julka kocha skoki na trampolinie. Ma pasję do sportu.
Zosia
Pochodzi z zielonogórskiej Raculi.
Mimo swoich niespełna 12 lat, ma fach w ręku.
Jest mistrzynią kuchni.
Gotuje jak z nut? Gdzie tam, nuty nie są jej do niczego potrzebne.
To mała kucharka z wielką wyobraźnią...Poza gotowaniem.
Zosia też kocha ruch - tańczy.
Wspólnie ugotują i upieką z Wami:
- Χοιρινό με πράσο
- Choirinó me práso
- Grecka potrawa, wieprzowina z porami.
- Włoski mus czekoladowy z kruszonka i owocami
- Choirinó me práso
- Grecka potrawa, wieprzowina z porami.
- Włoski mus czekoladowy z kruszonka i owocami
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506