Kuchnia Roberta Skubisza

Termin
06.02
2018
Godzina
11:00
Czas trwania
3 godz.
Termin rozpoczęcia 06.02.2018, 11:00
Termin zakończenia 06.02.2018, 14:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 12
Zakończenie zapisów 06.02.2018, 18:00
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Kuchnia Roberta Skubisza

Łączy polska tradycję z najlepszymi elemnetami i trendami kuchni europejskiej. Wszystkie dania tworzone są z najwyższej jakości składników, pochodzący z wyselekcjonowanych upraw i hodowli w Polsce, Europie i na świecie. Dzięki takie kuchni Amber Room jako jedyna Restauracja w Polsce po raz czwarty została wyróżniona czteroma sztućcami w przewodniku Michelin, otrzymała nagrodę Gault&Millau oraz uznana została za najlepszą restaurację w konkursie Poland Best 100 Restaurant 2016/2017. 

Menu: 

  • Tatar z tuńczyka, awokado imbir, limonka
  • Pierś z kaczki, marchew, dynia, jabłko, śliwka, sos porto
  • Wołowina, ziemniak truflowy, salsefia, trufla, jabłko
  • Tarta cytrynowa, mango, beza
Warsztaty zorganizowane dla Klientów firmy Fine Dine, Rational i Ulm-Neu-Ulm Urządzenia dla gastronomii. 

Info:
501 245 218
506 048 506

Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
12