Coś dla mięsożerców

Termin
20.04
2018
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
65,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 20.04.2018, 17:00
Termin zakończenia 20.04.2018, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 22.04.2018, 19:00
Cena za osobę 65,00 zł / os
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


AKADEMIA ZOSI - cykl 5 spotkań.
 
Zosia Zaborowska gotuje od... pięciu lat! Kocha to. Uwielbia. To jej pasja. Mocno jej kibicowaliśmy oglądając program telewizyjny Master Chef Junior.I chociaż nie zdobyła pierwszego miejsca dla nas jest the best. Zapraszamy Was na warsztaty z Zosią.
Jeśli czujesz, że potrafisz gotować jak Master Chef to zmierz się z jedną z najlepszych!!! Nie ważne czy masz mało czy dużo lat. 
 
Spotkanie 2 - Coś dla mięsożerców/ mięsa na różne sposoby
***menu w trakcie opracowania
 
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
65,00 zł / os 20