Azjatycka kuchnia fusion
Termin
16.06
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 16.06.2020, 17:00 |
Termin zakończenia | 16.06.2020, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 13 |
Wolnych miejsc: | 3 |
Zakończenie zapisów | 16.06.2020, 23:00 |
Cena za osobę | 220,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Kuchnia azjatycka powszechnie uważana za jedną z najlepszych i najbardziej oryginalnych kuchni świata.
Azjatycka kuchnia fusion to nic innego jak łączenie tradycyjnych przepisów ze wszystkich zakątków świata w taki sposób, aby ostatecznie stworzyć ich nową kulinarną wariację.
Bartosz Snecz Dębski zabierze Was w podróż po Azji i jej egzotycznych smakach. Podczas warsztatów odwiedzimy Tajlandię, Wietnam, Indonezje i Indie.
Azjatycka kuchnia fusion to nic innego jak łączenie tradycyjnych przepisów ze wszystkich zakątków świata w taki sposób, aby ostatecznie stworzyć ich nową kulinarną wariację.
Bartosz Snecz Dębski zabierze Was w podróż po Azji i jej egzotycznych smakach. Podczas warsztatów odwiedzimy Tajlandię, Wietnam, Indonezje i Indie.
MENU:
- Wywar wołowy w stylu wietnamskim z Pak Choi, podany z pierożkami Wonton z krewetkami i porem
- Smażone sajgonki z Kimchi i grzybami Shitake
- Makaron Stir-Fry z wołowiną i brokułem w sosie ostrygowym
- Mus sernikowy z mango, gorzką czekoladą, skórką z limonki i miętą
- Smażone sajgonki z Kimchi i grzybami Shitake
- Makaron Stir-Fry z wołowiną i brokułem w sosie ostrygowym
- Mus sernikowy z mango, gorzką czekoladą, skórką z limonki i miętą
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506