Desery Paleo

Termin
10.02
2018
Godzina
15:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 10.02.2018, 15:00
Termin zakończenia 10.02.2018, 18:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 20
Wolnych miejsc: 20
Zakończenie zapisów 10.02.2018, 15:00
Cena za osobę 180,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Desery Paleo przygotowane pod okiem Mistrza kuchni Pawła Jackowskiego, autora bloga Paleo dla opornych 

1. Bezglutenowy jabłecznik 
2. Nadziewane babeczki jaglane 
3. Mleko kokosowe 
4. Masło kokosowe 
5. Fondue czekoladowe z owocami 

W życiu każdego, kto jest na diecie, przychodzi taki czas, że chce się coś słodkiego. Jak jednak zrobić coś dobrego, co będzie zdrowe i co najważniejsze – smaczne i efektowne. 

Wszyscy chcielibyśmy być bohaterami w swojej kuchni i zaskoczyć rodzinę, przyjaciół pyszną kawą i czymś dobrym do kawy. 
Zamysłem głównym jest stworzenie deserów nie zawierających:
- Glutenu
- Nabiału 
- Cukru 

W dzisiejszym świecie pełnym alergii i nietolerancji pokarmowych, trzeba sobie jakoś radzić. Jeśli chcesz, przyjdź, zobaczysz i nauczysz się czegoś nowego i smacznego. Gotować będziemy w miłej, wesołej atmosferze, okraszonej garściami anegdot z 20 letniego doświadczenia pracy w kuchni. Ponadto Paweł chętnie opowie o tym jak dieta może wspomóc powrót do zdrowia, jak schudł 50 kg, jak zaczęły odrastać włosy, przestały boleć stawy, poprawiła się skóra i inne „cuda”. 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
180,00 zł / os 20