Desery Paleo
Termin
10.02
2018
Godzina
15:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
180,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 10.02.2018, 15:00 |
Termin zakończenia | 10.02.2018, 18:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 10.02.2018, 15:00 |
Cena za osobę | 180,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Desery Paleo przygotowane pod okiem Mistrza kuchni Pawła Jackowskiego, autora bloga Paleo dla opornych
1. Bezglutenowy jabłecznik
2. Nadziewane babeczki jaglane
3. Mleko kokosowe
4. Masło kokosowe
5. Fondue czekoladowe z owocami
W życiu każdego, kto jest na diecie, przychodzi taki czas, że chce się coś słodkiego. Jak jednak zrobić coś dobrego, co będzie zdrowe i co najważniejsze – smaczne i efektowne.
Wszyscy chcielibyśmy być bohaterami w swojej kuchni i zaskoczyć rodzinę, przyjaciół pyszną kawą i czymś dobrym do kawy.
Zamysłem głównym jest stworzenie deserów nie zawierających:
- Glutenu
- Nabiału
- Cukru
W dzisiejszym świecie pełnym alergii i nietolerancji pokarmowych, trzeba sobie jakoś radzić. Jeśli chcesz, przyjdź, zobaczysz i nauczysz się czegoś nowego i smacznego. Gotować będziemy w miłej, wesołej atmosferze, okraszonej garściami anegdot z 20 letniego doświadczenia pracy w kuchni. Ponadto Paweł chętnie opowie o tym jak dieta może wspomóc powrót do zdrowia, jak schudł 50 kg, jak zaczęły odrastać włosy, przestały boleć stawy, poprawiła się skóra i inne „cuda”.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506