Joga & Śniadanie na trawie
Termin
09.06
2018
Godzina
10:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
30,00
/ os.
Termin rozpoczęcia | 09.06.2018, 10:00 |
Termin zakończenia | 09.06.2018, 12:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 20 |
Wolnych miejsc: | 20 |
Zakończenie zapisów | 09.06.2018, 23:00 |
Cena za osobę | 30,00 zł / os |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Koc w kratkę i posiłek na trawie z pięknym widokiem w tle.
Tak wygląda piknik, inaczej zabawa towarzyska na wolnym powietrzu.
Tak wygląda piknik, inaczej zabawa towarzyska na wolnym powietrzu.
Aby tradycji stało sie zadość nasze spotkania łączymy ze sportem.
Proponujemy Wam dającą relaks i wyciszenie - Jogę!
Podamy zdrowe śniadanie na dobry początek dnia.
Miejsce spotkania Akademia Tenisa V Szlem Przytok k/Zielonej Góry
*** zajęcia prowadzi Monika w Pensjonat Fitness i SPA "Gregor"
Cena śniadania i zajęć joga 30 zł od osoby
* dziecko 10 zł
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506