Wołowina i steki 2
Termin rozpoczęcia | 13.03.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 13.03.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 24.03.2017 |
Ilość miejsc | 3 |
Wolnych miejsc: | 0 |
Zakończenie zapisów | 13.03.2019, 23:00 |
Cena za osobę | 220,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Drugi termin!
Zainteresowanie jest tak ogromne, że otworzyliśmy dla Was jeszcze jedno spotkanie z Maciejem Ostrowskim!
Niesamowite warsztaty w duchu Slow Food z poszukiwaczem smaków i szefem kuchni Maciej Ostrowski.
Będzie gotowanie, przyprawianie i... konsumowanie.
Chef Maciej zdradzi także wszystkie tajemnice idealnego steku oraz opowie o zupełnie niedocenianych walorach zdrowotnych wołowiny.
MENU:
- Poliki wołowe w czerwonym winie z kremowym puree ziemniaczanym, chipsami z batatów, marynowanymi buraczkami i chrupiącą sałatą z vinegrette i szczypiorem.
- Mostek wołowy sous vide glazurowany miodem i gorczycą, pieczone jabłka, krokiecik ala ruskie, palony kalafior.
- Stek z roastbeffu
- Stek z antrykotu
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506