Obiad w 15 minut

Termin
19.03
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
220,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 19.03.2020, 17:00
Termin zakończenia 19.03.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 24.03.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 19.03.2020, 23:00
Cena za osobę 220,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Do tej pory wydawało Ci się, że nie ma nic prostszego niż przyrządzenie makaronu z sosem.

Mylisz się, każda potrawa ma swoje sekrety.

Na warsztacie kulinarnym z Maciej Ostrowski przekonasz się, że sos to frajda i jak mawiają mistrzowie kuchni: „TO SOS ROBI TALERZ”!


Dowiedzcie się dlaczego tak jest!


MENU:


  • Podstawa- makaron ręcznie robiony jajeczny i bez jajeczny i/lub makaron gotowy.
  • Sos ze świeżych pomidorów puttanesca i arrabiata
  • Sos orientalny, warzywa stir fry, wędzone tofu lub wołowina, sezam, szczypiorek.
  • Aglio e oglio z krewetkami, parmezanem, bazylią i cukinią.
  • Sos z pleśniowego sera ze świeżym szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami.
  • Zielone warzywa w beszamelu.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji. 
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
220,00 zł / os 9