Pizza, Pizzunia rodzinnie

Termin
26.02
2021
Godzina
16:00
Czas trwania
2 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 26.02.2021, 16:00
Termin zakończenia 26.02.2021, 18:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 9
Zakończenie zapisów 26.02.2021, 23:00
Cena za osobę 100,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Dzieciaki z rodzicami szaleją w naszej kuchni!

Rodzinne gotowanie zbliża, bawi i uczy. To czas, kiedy rodzice i dzieci mogą sprawdzić się w pracy zespołowej, kreatywności i zręczności.
Będzie kolorowo, słodko, trochę słono, krucho i chrupiąco – ale co najważniejsze będziemy razem!


Gotuj z finalistką MasterChef JuniorZosia Zaborowska.


Wspólne przygotowywanie posiłków uczy gotowania, rozwija wyobraźnię i doskonale integruje grupę.


Zobacz jak twoja pociecha staje się profesjonalnym kucharzem.

Wspieraj swoje dziecko w dążeniu do samodzielności.


Menu:
  • najszybsza i najprostsza i najsmaczniejsza zupa pomidorowa
  • pizza w wielu odsłonach
  • fondant czekoladowy z domowym sorbetem



Potrawy przygotowane przez dzieci w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji dzieci sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
 
100,00 zł / os 9