Prosecco Party
Termin
06.03
2021
Godzina
16:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 06.03.2021, 16:00 |
Termin zakończenia | 06.03.2021, 19:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 7 |
Wolnych miejsc: | 0 |
Zakończenie zapisów | 06.03.2021, 23:00 |
Cena za osobę | 250,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
08 marca DZIEŃ KOBIET
Bywa tak, że współczesne kobiety same świętują swój dzień w... kobiecym gronie!
Proponujemy spotkanie kobiet, matek, żon, babć, singielek i partnerek na wspólnym gotowaniu i świętowaniu.
Przygotujemy potrawy, które idealnie komponują się z prosecco, a do niektórych również wykorzystamy prosecco jako składnik!
Bywa tak, że współczesne kobiety same świętują swój dzień w... kobiecym gronie!
Proponujemy spotkanie kobiet, matek, żon, babć, singielek i partnerek na wspólnym gotowaniu i świętowaniu.
Przygotujemy potrawy, które idealnie komponują się z prosecco, a do niektórych również wykorzystamy prosecco jako składnik!
MENU:
- Crosstini z pieczoną gruszką i kozim serem
- Tartaletki z wędzonym łososiem i aksamitnym kremem na bazie mascarpone
- Bruschetty z prosciutto zapiekane z serem pecorino
- Risotto z oliwą truflową, tymiankiem i parmezanem
- Krewetki duszone w prosecco z czosnkiem, masłem, skórką z cytryny i zieloną pietruszką
- Galaretka Prosecco z malinami
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506