Prosecco Party

Termin
06.03
2021
Godzina
16:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
250,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 06.03.2021, 16:00
Termin zakończenia 06.03.2021, 19:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 06.03.2021, 23:00
Cena za osobę 250,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


08 marca DZIEŃ KOBIET

Bywa tak, że współczesne kobiety same świętują swój dzień w... kobiecym gronie!

Proponujemy spotkanie kobiet, matek, żon, babć, singielek i partnerek na wspólnym gotowaniu i świętowaniu.

Przygotujemy potrawy, które idealnie komponują się z prosecco, a do niektórych również wykorzystamy prosecco jako składnik!


MENU:
  • Crosstini z pieczoną gruszką i kozim serem
  • Tartaletki z wędzonym łososiem i aksamitnym kremem na bazie mascarpone
  • Bruschetty z prosciutto zapiekane z serem pecorino
  • Risotto z oliwą truflową, tymiankiem i parmezanem
  • Krewetki duszone w prosecco z czosnkiem, masłem, skórką z cytryny i zieloną pietruszką
  • Galaretka Prosecco z malinami

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218


Lasagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
250,00 zł / os