Roślinna kuchnia Iny Rybarczyk

Termin
31.01
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 31.01.2019, 17:00
Termin zakończenia 31.01.2019, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 12
Wolnych miejsc: 10
Zakończenie zapisów 31.01.2019, 18:00
Cena za osobę 195,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Look&Cook
Lotników 6, 65-138 Zielona Góra, Polska
Look&Cook


Ina Rybarczyk to fascynatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru, w której zdrowie i smak idą ze sobą w parze.

Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, 
a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi.

Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze.

Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. autorka książek "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków cztery pory roku".


MENU:

  • Zielony chlebek jaglany z czarnuszką i pastą z pieczonych buraków, białej fasoli i słonecznika
  • Ziemniaki po marokańsku
  • Placuszki z kaszy jaglanej i kalafiora z sosem chrzanowym
  • Kopytka z batatów ze smażoną szałwią i wegańskim parmezanem
  • Pieczone bataty z brązową soczewicą, boczniakami i jarmużem
  • Pizza z komosy ryżowej z sosem śmietanowym i pieczonymi burakami
  • Galette z masłem orzechowym i gruszkami
  • Ciasteczka brownie z komosy ryżowej
 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
195,00 zł / os 10