Wegańska jesień

Termin
22.10
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 22.10.2020, 17:00
Termin zakończenia 22.10.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 7
Wolnych miejsc: 6
Zakończenie zapisów 22.10.2020, 18:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Jesień zadomowiła się już na dobre, a wraz z jej nadejściem naturalnie zmienia się też nasz codzienny jadłospis.

To idealny sezon na warzywa, które są teraz bardzo wartościowe,


Marchew, pietruszka, buraki, dynia, papryka pojawiają się na naszych stołach stosunkowo często.



Jesienne menu:

  1. Smalec z fasoli ze skwarkami z tempehu
  2. Sałatka z brązowej soczewicy, pieczonej dyni hokkaido, suszonych pomidorów i ziół
  3. Krem pomidorowo-paprykowy
  4. Bliny ze śmietanowym sosem winno-grzybowym
  5. Risotto z dynią
  6. Wytrawna tarta rustykalna z musem z nerkowców i dynią
  7. Tarta z orzechowym musem dyniowym z prażonymi jabłkami

 

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 6