Wegańska Azja

Termin
20.02
2020
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
210,00
/ os.
Termin rozpoczęcia 20.02.2020, 17:00
Termin zakończenia 20.02.2020, 20:00
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 9
Wolnych miejsc: 4
Zakończenie zapisów 20.02.2020, 23:00
Cena za osobę 210,00 zł / os
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Kulinarny przewodnik podróżniczy dla wegan. Azja to świetny kierunek!
Dowiedzcie się, jakie specjały azjatyckiej kuchni roślinnej proponuje Veggie.


Menu:

  1. Tom kha z korzeniem lotosu (tajska zupa kokosowa)
  2. Zupa ash (perska zupa z różnych rodzajów strączków z miętą)
  3. Pilaw (danie na bazie ryżu, kuchnia perska, irańska, turecka, syryjska, indyjska, pakistańska; danie wpisane na listę UNESCO!!!)
  4. Capati i roti (dwa rodzaje indyjskiego pieczywa)
  5. Sweet & salty lassi (koktajl na bazie jogurtu kokosowego w dwóch odsłonach)
  6. Halava – pudding z prażonej mąki z ciecierzycy z cynamonem, kardamonem, orzechami nerkowca oraz pomarańczą.



Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
210,00 zł / os 4