Kuchnia włoska dla dzieci

Termin
12.01
2021
Godzina
10:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
100,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia 12.01.2021, 10:00
Termin zakończenia 12.01.2021, 13:30
Rozpoczęcie zapisów 07.12.2017
Ilość miejsc 3
Wolnych miejsc: 0
Zakończenie zapisów 12.01.2021, 22:00
Cena za osobę 100,00 zł / os
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) 1
Lokalizacja
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Zapisy na ten warsztat już się zakończyły


Dzieciaki szaleją w naszej kuchni!

Gotuj z finalistką 
MasterChef JuniorZosia Zaborowska.


Angażujemy młodzież do próbowania swoich sił w kuchni, by swoimi umiejętnościami zadziwiali rodziców, a tym samym zachęcali rodzinę do wspólnego przygotowywania posiłków.

Kuchnia Tajska

Czas dobrej zabawy i duża dawka wiedzy.


Menu:

1) Antipasta (włoska przystawka) - mini bułeczki z domowym, zielonym pesto na bazie bazylii, pietruszki albo liści rzodkiewki z nutą orzechową
2) Kolorowe pizze z włoskimi dodatkami i pyszną oliwą
3) Malinowe créme brulée z chrupiącym twistem


Warsztat kulinarny dla dzieci od 10 lat


Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!

Menu:

    Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
    Lasagne bolognese
    Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem


OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506
100,00 zł / os