Zdrowa kuchnia na lato
Termin
13.06
2019
Godzina
17:00
Czas trwania
3 godz.
Cena warsztatów
195,00
/ os.
Poziom trudności
Termin rozpoczęcia | 13.06.2019, 17:00 |
Termin zakończenia | 13.06.2019, 20:00 |
Rozpoczęcie zapisów | 07.12.2017 |
Ilość miejsc | 4 |
Wolnych miejsc: | 1 |
Zakończenie zapisów | 13.06.2019, 18:00 |
Cena za osobę | 195,00 zł / os |
Poziom trudności (wpisz 1, 2 lub 3. Opis: 1:początkujący; 2:średnio-zaawansowany; 3:zaawansowany) | 1 |
Lokalizacja |
Stacjonarnie
ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
|
Cykl spotkań "Kuchnia roślinna" trwa. Tym razem Ina Rybarczyk zaprezentuje potrawy, które z powodzeniem mogą królować na letnim stole.
Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością,
a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi.
Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze.
Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. autorka książek "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków cztery pory roku".
Malarka, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej, chodząca z głową w chmurach, potrafiąca godzinami czytać wiersze.
Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. autorka książek "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków cztery pory roku".
MENU:
- Roladki z cukinii z wędzonym twarożkiem z nerkowców
- Orzeźwiający chłodnik z awokado i zielonego groszku
- Wytrawne babeczki z kaszy jaglanej i cukinii
- Pieczone kotleciki gryczane ze szpinakiem, zielonym groszkiem oraz bazyliowym sosem z awokado
- Czarna soczewica z zielonymi szparagami, szpinakiem i groszkiem
- Ciecierzyca w sosie "śmietanowym" z bobem i kurkami
- Brownie z ciecierzycy z musem bazyliowo-miętowym i truskawkami
- Ekspresowe lody bananowe z masłem orzechowym
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
asagne, ravioli, gnocchi to dania które uwielbiamy jeść i uwielbiają je wszystkie łasuchy świata. Tym razem IVO Violante Chef przygotuje z nami pyszne ravioli -delikatne włoskie pierożki formowane w różne kształty. Zrobimy też niesamowitą lasagne i włoskie gnocchi,.Cieszymy się bardzo na kolejne spotkanie z Ivo!!!
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506
Menu:
Gnocchi z gorgonzola i orzechami włoskimi
Lasagne bolognese
Raviolo con spinaci e uova / ze szpinakiem
OTO IVO – kręci się to smaczne szaleństwo, jego restauracje są w Lublinie i Warszawie. O restauracjach, w których działał energiczny werończyk można już napisać książkę. Z nim nie można się nudzić, nawet jeśli nie wszystko jest poukładane.
Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.
Info:
501 245 218
506 048 506